Een team van gespecialiseerde tandartsen

Tandartspraktijk MOLAAR is een groepspraktijk met vijf tandartsen en één tandartsassistente. Al onze tandartsen genoten een doorgedreven opleiding met verschillende specialisaties waardoor ze verschillende tandheelkundige behandelingen op een hoog kwalitatief niveau kunnen uitvoeren.

Tandarts Katrien Jans

Tandarts Katrien Jans

Katrien Jans kreeg aan het einde van haar tandheelkundige opleiding aan de Katholieke Universiteit van Leuven (2006) de Prijs voor Kwaliteitsendodontie in de Mondzorg, voor het beste klinische werk door een student tandheelkunde. Hierna specialiseerde zij zich gedurende drie jaar aan de KU Leuven in de prothetische en esthetische tandheelkunde. Deze opleiding omvatte zowel wetenschappelijk onderzoek als klinische toepassingen. Katrien behaalde haar diploma als specialist met grote onderscheiding. Sindsdien doceert zij aan tandartsen en tandartsassistenten. Tevens is zij erkend stagemeester en begeleidt zij studenten tandheelkunde in hun laatste jaar opleiding tot tandarts.

Lees meer
Tandarts Daan Martens

Tandarts Daan Martens

Daan Martens voltooide zijn opleiding tandheelkunde aan de universiteit van Leuven in 2014. Hierna heeft hij zijn postgraduaat 'algemeen tandarts' met succes afgerond in 2015. Hiervoor liep hij stage bij prof. dr. B. De mot in Brugge in het academisch ziekenhuis Sint-Jan. Zijn interesses gaan vooral uit naar wortelkanaalbehandelingen en de prothetische rehabilitatie van de patiënt. Kwaliteitsvolle behandelingen draagt hij hoog in het vaandel en daarom volgt hij de ontwikkelingen van de nieuwste tandheelkundige technieken op de voet door middel van cursussen in binnen- en buitenland.

Lees meer
Tandarts Katrien De Keersmaecker

Tandarts Katrien De Keersmaecker

Katrien De Keersmaecker engageerde zich tijdens haar studie als vice-praeses van de tandartsen-studentenvereniging ‘Apollonia’. Zij behaalde haar diploma ‘Master in de Tandheelkunde’ in 2014 aan de KU Leuven. Daarna volgde ze haar postgraduaat algemene tandheelkunde. Ze liep stage in het AZ Sint-Jan in Brugge onder begeleiding van Professor Dr. Bernard De Mot. Daar verdiepte zij zich verder in het vervaardigen van de uitneembare prothese. Naast algemene tandheelkunde gaat haar interesse uit naar kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde en prothese.

Lees meer
Tandarts Cathérine Engelen

Tandarts Cathérine Engelen

Cathérine Engelen heeft haar opleiding tandheelkunde voltooid aan de universiteit van Leuven in 2015. Hierna behaalde ze haar postgraduaat tandheelkunde met grote onderscheiding. Momenteel volgt ze een bijkomende masteropleiding Orthodontie in Amsterdam waar ze zich specialiseert in de kinder- en esthetische tandheelkunde. Cathérine is een getalenteerde tandarts die haar patiënten met veel zorg en precisie behandelt.

Lees meer
Tandarts Nathalie Lenaerts

Tandarts Nathalie Lenaerts

Nathalie Lenaerts studeerde in 2016 met onderscheiding af aan de universiteit van Leuven als algemeen tandarts. Momenteel volgt zij een postgraduaat waarbij haar interesse vooral uitgaat naar de algemene- en esthetische tandheelkunde. Om op de hoogte te blijven van de laatste technieken volgt zij regelmatig cursussen en binnen- en buitenland.

Lees meer
Tandartsassistentes Kristien Caudron & Liesbeth Vanesch

Tandartsassistente Liesbeth Vanesch

Ons team van tandartsen wordt bijgestaan door tandartsassistente Liesbeth Vanesch. Zij staat paraat om afspraken te maken en om uw vragen met de glimlach te beantwoorden. Liesbeth is elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 18u. Ook assisteert zij de tandartsen met de behandelingen. Dit alles in een aangenaam kader waarbij de patiënt steeds op de eerste plaats komt.

Lees meer