Kwalitatieve tandheelkunde

Begin 2011 startte Katrien Jans met tandartspraktijk MOLAAR* in Hasselt. Bij MOLAAR staat een gespecialiseerd team van tandartsen en een assistente voor u klaar. Met behulp van de allernieuwste technieken en een goede samenwerking binnen het team streven wij naar een persoonlijke behandeling die resulteert in een gezonde en mooie glimlach. Zo kan u bij ons terecht voor allerlei behandelingen zoals preventieve tandheelkunde, het vervaardigen van prothesen (al dan niet met implantaten), kronen, endodontie (kanaalvullingen), esthetische behandelingen (veneers, tanden bleken, …) en ook kinderen zijn bij ons meer dan welkom.

Kwalitatieve tandheelkunde Kwalitatieve tandheelkunde Kwalitatieve tandheelkunde

Moderne tandartspraktijk

Tandartspraktijk MOLAAR is een moderne tandartspraktijk met een team van vijf tandartsen en één tandartsassistente. Met meerdere behandelruimtes voorzien van de modernste apparatuur verzekeren we u van een zorgvuldige en kwalitatieve behandeling. Omdat we beseffen dat niemand voor zijn plezier naar de tandarts komt, doen we er dan ook alles aan om de patiënt op zijn gemak te stellen. Er wordt steeds voldoende tijd voorzien zodat elke behandeling rustig kan verlopen en tot in de puntjes afgewerkt kan worden.

Tandheelkundige topprestaties

Een doorgedreven kennis en jarenlange ervaring dragen bij tot de kwalitatieve tandheelkunde die u in tandartspraktijk MOLAAR mag verwachten. Onze tandartsen streven steeds naar een esthetisch en langdurig behoud van uw gebit waarbij uw mondgezondheid op de eerste plaats komt. Bij elke tandheelkundige ingreep streven we dan ook naar duurzaamheid op lange termijn.

Voor het aanbieden van verfijnde, hoogwaardige voorzieningen zoals facings, kronen, bruggen of prothesen, werkt tandartspraktijk MOLAAR zeer nauw samen met gerenommeerde tandtechnische laboratoria. Voor een optimaal resultaat is een goede samenwerking essentieel. Eén team, één resultaat.

Als geen ander staat tandartspraktijk Molaar voor het uitdragen van kwalitatieve en voorspelbare tandheelkunde op een hoog niveau.

Betalingen

De betaling gebeurt bij Molaar telkens na afloop van de behandeling met contact geld of via bancontact. Bij uitgebreide behandelingen wordt aan de start van de behandeling een voorschot van 50 % gevraagd. De overige 50 % wordt verrekend na de laatste afspraak.

(*) Een molaar of een kies is een tand die achteraan in de mond staat.